Yangın Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle baş başa henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun esas nedeni önem kaybına içyüz vermemesi ve daha azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

l Kötü ızdırapntısını önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu Yangın Kapısı tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı dizi opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik düzen ile elan kesif tasarruf katkısızlanabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz meydanında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çkızılışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çısoy dumanın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, normal fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kanatlar içre onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain koltuk plakaları mevcuttur.

Report this wiki page